HW Eriksson Bygg & Badrum

God morgon på er alla mina fina och fantastiska läsare! Jag har äntligen flyttat in i min villa och det finns en hel del att fixa och renovera med. Det här tycker jag är väldigt roligt och eftersom jag är rätt så händig, så klarar jag av att göra en hel del själv! Sedan finns det vissa saker som jag inte kan göra. Som det här med golvläggning. Jag har anlitat ett företag som är duktiga på det här med att hjälpa till med golvläggning i Täby. Det här företaget heter HW Eriksson Bygg & Badrum och de har nu varit här och lagt ett riktigt tjusigt parkettgolv i ek. Det har blivit ett riktigt fint resultat och jag är verkligen nöjd. Jag tänkte att jag så här i dagens första inlägg ville berätta om det här företaget för er. Jag vet att det är många av er som håller på att renovera och rusta upp i era lägenheter och hus. I likhet med mig själv så vet jag att många av er också är händiga. Men just det här med golv, det är det bäst att överlämna till de som är proffs inom området!  

 

Jag vet att HW Eriksson Bygg & Badrum är ett sådant företag som många av er läsare skulle kunna ha nytta av. Behöver ni hjälp med golvläggning i Täby med omnejd, då vill jag verkligen rekommendera det här företaget till er. Det är mycket viktigt att ta hand om sina golv på rätt sätt. Jag tror att många människor inte förstår att det krävs rätt kunskap i hur man vårdar sina golv. Jag har nu fått information av HW Eriksson Bygg & Badrum om hur jag ska sköta om det nya ekparkettgolvet, och därigenom kommer det hålla sig vackert förhoppningsvis under många år.