Hem Biltvätt i Stockholm

Halloj, halloj allt gott folk, fantastiskt roligt att vara tillbaka på bloggen med ett rykande färskt inlägg. Något annat som ryker och yr är all sand och grus som har samlat sig på våra vägar. Är det inte irriterande när bilen blir nerskräpad och smutsig? Det tycker jag inte alls om och jag har närapå tröttnat på att ständigt och jämt behöva köra och stå i kö på biltvätten. Men nu slipper jag det eftersom jag har börjat med att anlita en mobil biltvätt i Sundbyberg med omnejd. 

Det är helt underbart att kunna ta bilen hem direkt efter jobbet istället för att köra omvägen om biltvätten och i värsta fall bli stående i upp till en timma i kön. Jag vill rikta ett stort tack till Hem Biltvätt i Stockholm och deras ambullerande biltvätt i Sundbyberg och på andra håll och kanter i stan. Här har vi ett företag som har tänkt både en och två gånger, alltför att kunna erbjuda en helt suverän service till sina kunder. Inte nog med det mina kära vänner, de har även tänkt till när det gäller klimatet och miljön. Hem Biltvätt i Stockholm är inte bara en mobil biltvätt i Sundbyberg och andra delar av stan, det är även en milöjövänlig biltvätt i Sundbyberg eftersom de inte använder några medel som skadar miljön. Till alla bilburna läsare ville jag väl bara säga att nästa gång ni ska tvätta bilen tycker jag att ni ska ta och höra av er till det här företaget.