Fedis Golvtjänst AB

Hej på er alla mina fina läsare och riktigt trevligt att ni kikar in här på min blogg idag igen! Idag ska ni få höra om när det var dags att lägga in ett nytt parkettgolv i vardagsrummet, och ett nytt trägolv i hallen och köket i min villa i Järfälla. Företaget som jag anlitade gjorde ett riktigt kvalitativt arbete så jag ville gärna tipsa er om Fedis Golvtjänst som det här företaget heter. Kanske behöver ni hjälp med golvbehandling i Järfälla också? Då skulle jag säga att det här är det perfekta företaget att anlita! Det krävs verkligen ett stort yrkeskunnande för att lägga in nya golv med ett perfekt resultat. Det är också viktigt att jag som kund får reda på hur de nya golven bäst ska skötas om, för att de ska hålla i så många år som möjligt. Faktiskt så är det här en hel liten vetenskap. Men jag fick både helt perfekta lagda golv som dessutom är så snygga, och helt ovärderligt viktiga råd om hur golven ska skötas om! 

 

Det är verkligen hantverkarmässigt utför. Jag är verkligen nöjd med det här företaget och vad de har kapacitet att hjälpa till med! Jag vet att det är många av mina följare här på bloggen som planerar olika slags renoveringar. När ni kommer till den punkten att det är dags att lägga nya golv, kan jag inget annat än att då rekommendera er till att kontakta Fedis Golvtjänst, som är experter på golvbehandling i Järfälla. Även ni som behöver denna hjälpen i Danderyd eller Täby är också välkomna att kontakta Fedis Golvtjänst. Nu tycker jag att ni som vill veta mer, ska gå in på deras hemsida. Det går givetvis fint att också ringa Fedis Golvtjänst.